Emco

Nostalgisch en stijlvol

De nostalgische elektrische scooter emco NOVA herinnert aan de respectabele scootermodellen van de jaren '60. Het hart van Retro-Style fans gaat bij deze elektrische scooter zeker sneller kloppen. Doelbewust werden op het stuur elementen in geborsteld aluminium gebruikt. Maar ook de chromen bagagedrager en de verchroomde spiegels passen in dit stijlvolle totaalbeeld.

De NOVA heeft een gemiddelde hoeveelheid ruimte voor bestuurder en passagier. De ruime beenruimte is voldoende voor de bagage die gemakkelijk kan worden bevestigd aan de tas-haak. De ruimte, de buddyseat en het brede stuur dragen bij aan een zeer ontspannen rijervaring . Daarom is de NOVA zeker ook ideaal voor lange bestuurders.

Uitgevoerd met een lithium-ionen accu is de NOVA bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld thuis of op kantoor opgeladen te worden. De actieradius van ongeveer 60* km kan met een tweede accu gemakkelijk worden verhoogd tot 120* km. Beide accu’s kunnen gelijktijdig of één als reserve accu ter vervanging worden gebruikt, zodat er door de korte oplaadtijd van 2 uur weinig tijd verloren gaat.

Kenmerken

- Genoeg bergruimte onder de buddyseat.
- Grote cockpit met snelheidsmeter, accu-indicator en controlelampjes.
- Meer rijplezier met de emco elektromotor van 2000 Watt.
- Met de verwisselbare accu (2 lithium-ion accu’s) wordt de actieradius verhoogd tot 120 km.
- Stabiele bagagedrager met verlichtingseenheid.
- Stijlvolle retro look zoals in de jaren 60.

Emco Nova € 2850 excl. btw
Extra accu € 735 excl. btw

Vrijblijvende offerte aanvragen voor: Emco