EV-Box laadstations

EV-Box ontwerpt, produceert en verkoopt laadstations voor het laden van (semi) elektrische auto's en is vanaf het eerste uur in deze markt actief. Een echt Nederlands product. De laadstations zijn gecertificeerd en geschikt voor alle typen elektrische auto’s.

U kunt uw laadpunt openstellen voor uw gasten en als openbaar bekend maken via diverse websites. Uw gasten kunnen - ongeacht welke auto of laadpas ze gebruiken - bij u laden. Na hun verblijf bij uw horecagelegenheid kunnen uw gasten de reis met een geladen auto vervolgen. Een mooie extra service en mogelijkheid om meer gasten te verwelkomen. Via de BackOffice kunt u zelf een laadtarief bepalen zodat u uw laadfaciliteit als het ware kunt exploiteren. U kunt er ook voor kiezen om het laden gratis aan uw gasten aan te bieden.

De EV-Boxen zijn leverbaar in vele standaardkleuren, maar ook in uw eigen huisstijl voor extra uitstraling. De unieke LED-ring laat de status van het laadstation zien. EV-Box kan ook de installatie voor u verzorgen. Kiest u voor EV-Box, dan ontvangt u een gratis schouw op locatie. Indien gewenst verzorgen wij ook parkeerborden en markeringen van de parkeerplaatsen.

Enkel laadpunt, wandmodel

- Slim laadstation voor bevestiging aan de wand met 1 laadpunt.
- Werkt met laadpas.
- Geschikt voor alle typen elektrische auto’s.
- Inclusief 3 maanden gratis BackOffice.Hiermee kunt u o.a. laadtarieven instellen, laadtransacties verrekenen en gebruik maken van de helpdesk.
- Er is de mogelijkheid om laadstation als openbaar in te stellen met publicatie op diverse websites voor profilering van uw horecabedrijf.

Dubbel laadpunt

- De laadstations met 2 laadpunten kunnen op wandbeugel voor bevestiging aan de muur (bijvoorbeeld in parkeergarage) of op paal geleverd worden.
- Werkt met laadpas.
- Geschikt voor alle typen elektrische auto’s.
- Inclusief 3 maanden gratis BackOffice. Hiermee kunt u o.a. laadtarieven instellen, laadtransacties verrekenen en gebruik maken van de helpdesk.
- Er is de mogelijkheid om laadstation als openbaar in te stellen met publicatie op diverse websites voor profilering van uw horecabedrijf.
- De laadstations op paal kunnen worden voorzien van een parkeerbord voor duidelijke signalering.
- Leverbaar in vele standaardkleuren en op aanvraag in uw eigen huisstijl voor extra uitstraling.

Er is al een EV-Box vanaf € 995,-

Vrijblijvende offerte aanvragen voor: EV-Box laadstations