M-products

M-Products introduceert nieuw concept elektrische driewieler.

Dat elektrisch rijden ook anders kan, bewijst M-Products met de introductie van de Virto. Deze vernieuwende elektrische driewieler wordt staande bestuurd en biedt daardoor een verrassend goed zicht in het drukke hedendaagse verkeer.

M-Products heeft jarenlang ervaring met het produceren van elektrische voertuigen, voornamelijk gebruikt in de tuinbouw. Ook de Virto is volledig in eigen huis is ontwikkeld, van tekentafel tot eindmontage, 100% made in Holland dus. De Lithium Ferrofosfaat (Ion) accu’s garanderen minimaal 2000 oplaadcycli en de drie onafhankelijk geveerde wielen bieden een perfect rijgedrag, zelfs op slechte wegen.

Wat de Virto uniek maak is de staande houding van de bestuurder. Dit maakt het rijden met de Virto tot een unieke belevenis. Het eenvoudig en snel op- en afstappen, de mogelijkheid van achteruit rijden, de handrem en de eenvoudige bediening maken de Virto geschikt voor iedereen en voor zeer uiteenlopende doeleinden. De Virto beschikt over een zeer ruim opberg vak en het accupakket is eenvoudig te wisselen en kan naar eigen behoefte worden uitgebreid. Hierdoor is de Virto ook zeer geschikt voor het gebruik in ploegendiensten of voor de verhuur.

De Virto is als “Bijzondere Bromfiets” goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en mag, mits verzekerd door iedereen vanaf 16 jaar bestuurd worden. De milieuvriendelijke LiFe accu’s in de Virto maken het mogelijk bedrijfsmatig subsidie aan te vragen.

Prijzen

De prijs voor 1 Virto voorzien van een accukoffer met 1 accu
en acculader bedraagt: € 4.640,- p/st

De prijs voor 2 Virto’s, per stuk voorzien van een accukoffer
met 1 accu en eenacculader bedraagt: € 4.395,- p/st

De prijs voor 5 Virto’s, per stuk voorzien van een accukoffer
met 1 accu en een acculader bedraagt: € 4.165,- p/st

Grote aantallen op aanvraag.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor: M-products