Partners

 • mkb nederland logo

  MKB Nederland

  www.mkb.nl

  De Koninklijke Vereniging MKB-Nederland is een organisatie van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) die per branche of per regionale of lokale vereniging zijn aangesloten. MKB-Nederland is een belangenorganisatie die met de overheid overlegt, onderhandelt en samenwerkt om wetgeving en regels te beïnvloeden zodat deze aansluiten bij de belangen en wensen van het mkb. Bij MKB-Nederland zijn eind 2004 135 brancheorganisaties en 250 regionale en lokale ondernemersverenigingen aangesloten, samen goed voor ruim 186.000 ondernemers en instellingen.

 • internetbureau rotterdam brancom

  Internetbureau Brancom

  www.brancom.nl

  Als full-service internetbureau maakt Brancom heldere corporate identities, moderne websites en webshops, interactieve applicaties en succesvolle marketingcampagnes.

 • groenlinks zuidholland logo

  Groenlinks ZuidHolland

  zuidholland.groenlinks.nl

  De provinciale afdeling Zuid-Holland bestaat uit de Statenfractie (voor het politiek inhoudelijke werk) en het Provinciaal Bestuur (voor de ondersteunende activiteiten).
  GroenLinks Zuid-Holland is een provinciale afdeling met ruim 4000 leden. In Provinciale Staten van Zuid-Holland heeft GroenLinks drie zetels.

 • editie ev logo
 • horeca nederland logo

  Horeca Nederland

  www.khn.nl

  Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Wij vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers met bijna 200.000 horecamedewerkers en zetten ons in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door belangenbehartiging, advies en financiële ledenvoordelen. Daarnaast houden we marktcijfers, ontwikkelingen en opkomende trends in de gaten om onze leden te inspireren tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Ook stimuleren wij uitwisseling tussen ondernemers: we kunnen immers ook veel leren van elkaar!

 • business connectors logo

  Business Connectors

  www.stbc.nl

  Business Connectors is een initiatief van Stichting Business Connector en ontstaan vanuit eigen ervaring en beleving van de oprichters. De meeste netwerkorganisaties hanteren o.a. een betaald lidmaatschap, vinden maandelijks plaats en zijn regio-gebonden. Als gekeken werd naar de spin-off van deze netwerkbijeenkomsten, dan kon slechts geconcludeerd worden dat deze teleurstellend was. Daarnaast speelt de huidige mindere economische tijd ook een rol en is een betaald lidmaatschap voor veel ondernemers veel geld zonder het gewenste resultaat. Wij als ondernemers vonden dat dit anders moest!

 • alc

  AutoLeaseCentrale

  www.autoleasecentrale.nl

  Auto Leasen tegen de beste prijs en voorwaarden dat is wat AutoLease Centrale voor u mogelijk maakt. Uw lease auto brengt immers ook kosten met zich mee, waarbij elke euro die wij u kunnen besparen telt!

  AutoLease Centrale onderscheidt zich door een totaal aanbod van personenauto’s- en bedrijfswagens van alle merken- en modellen aan te bieden waarbij uw wensen en behoeften centraal staan.

 • mrgeen

  Mr Green

  www.mistergreen.nl

  De zon schijnt in Nederland gelukkig elke dag. De techniek om te rijden op zonlicht is voorhanden en steeds meer auto's komen komende jaren met 100% elektrische modellen. Sinds het begin van de industriële revolutie hebben wij in tweehonderd jaar tijd zo'n beetje opgebrand wat de aarde in twee miljard jaar heeft gevormd. Geen wonder dat er klimaatverandering optreedt. Om de aarde te behouden voor onze kinderen moet het dus anders. Wij zullen alternatieve energiebronnen moeten gebruiken en de zon is een logische oplossing. Het leaseconcept van MisterGreen speelt hier handig op in. De gehele vloot van MisterGreen rijdt op zonlicht, zonder concessies te doen aan comfort, kwaliteit en design.

 • omnimark logo

  Omnimark

  www.omnimark.nl

  Omnimark zorgt voor realisatie en bewaking van uw visual image: we zijn experts in de belettering en aankleding van auto’s, gebouwen of producten. Dat vak hebben we in de vingers en heeft ons met bijna 60 jaar ervaring naar de top van de Nederlandse markt gebracht.

 • indewal

  Indewal

  www.indewalautos.nl/idw-indewal

  Ruim 50 jaar geleden begon de familie In de Wal als groothandel van gebruikte auto’s en motoren in Lemelerveld. Zij bleken zo succesvol dat het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot de In de Wal Automotive Group. Momenteel is IndeWal® in Nederland één van de meest toonaangevende en innovatieve bedrijven op het gebied van het beheren, verkopen en leveren, ofwel de remarketing van gebruikte auto’s. Ook op internationaal niveau wordt IndeWal een steeds sterkere partij. De In de Wal Automotive Group bestaat uit verschillende bedrijfsunits, waaronder IDW Auto’s, IDW Bedrijfsauto’s, TaxatieCenter, IDW Finance en de internationale Joint Venture Imexco. Binnen deze bedrijfsunits wordt gebruik gemaakt van ‘State of the Art’ systemen en de alom aanwezige marktkennis en deskundigheid op het gebied van remarketing en auto’s.

 • rijnmondbusiness logo

  Rijnmond Business

  www.rijnmondbusiness.nl

  Rijnmond BUSINESS is hét zakelijke platform dat zich richt op het tot stand brengen van nieuwe relaties in het bedrijfsleven. Relaties vormen, naast uw medewerkers, het hart van elke onderneming en bieden continuïteit en een stabiele basis. Nieuwe relaties zijn in onze concurrerende economie buitengewoon waardevol en moeilijk te verkrijgen. Rijnmond BUSINESS werkt aan de hand van een unieke combinatie van Kennis, Evenementen, Internet en Media. Een formule die in de praktijk tot bewezen resultaten leidt.

Ga voordelig elektrisch rijden en bespaar!